torsdag 7. mai 2020

Blogg eller ikke blogg? Til eventuelle lesere.

Det er vel elleve år sia jeg åpna denne bloggen. Jeg satte i gang for å skaffe meg et forum der jeg kunne ytre meg, først og fremt om bøker, og kanskje til og med sette i gang noen diskusjoner - litterære og andre. På denne tida hadde jeg lyst til å skrive kritikk, men mangla oppdragsgivere. Etter noen måneder fikk jeg engasjement hos Bokmagasinet i Klassekampen, og de fleste anmeldelsene mine finnes i bloggen. Eldre anmeldelser fra Dag og Tid, er også tilgjengelige.

De siste åra har jeg nesten ikke skrevet. Dette har med en vond sirkel å gjøre. Jeg har nesten ikke følgere, og det føles litt meningsløst å skrive, når ingen leser. Men når jeg ikke skriver, kan jeg heller ikke regne med å få følgere. (Jeg må legge til, at når jeg har delt artikler på Facebook, har jeg fått lesere der, så jeg skal ikke svartmale helt.)

Jeg kjenner iblant på skrivekløe og lurer på om jeg skal bruke tid på bloggen igjen. Jeg vil fortsatt skrive om bøker, men kanskje ikke bare som kritikk. Jeg kan også tenke meg å dele inntrykk, begeistring og undring, litt mer upretensiøst.

Men jeg lurer på om dere 13 som er ført opp som følgere, faktisk får beskjed når det skrives noe på bloggen. Kan dere være så snille å skrive en setning i kommentarfeltet hvis dere får varsel om dette innlegget, så jeg kan bli litt klokere? Takk!

2 kommentarer:

  1. Følger fra før - men ser at jeg må kanskje sette på en eller annen varsling?

    SvarSlett
    Svar
    1. Dette veit jeg ikke. Jeg trodde du fikk varsel på e-postadressen du registrerte deg med. Jeg prøver å finne ut av det.

      Slett